Het Vriendelijke Marketing Netwerk

Voor zelfstandig trainers en coaches die niet langer in  hun eentje willen ploeteren, maar stappen willen zetten in hun marketing.

Dit kenmerkt het Vriendelijke Marketing Netwerk

Iedere maand een nieuw Thema en online vragenuur

Zo blijf je geïnspireerd en krijg je telkens nieuwe ideeën en inzichten. Bovendien kun je al je vragen stellen en worden ze beantwoord.

Iedere week 15-minuten- marketingacties

Het draait om telkens kleine stappen zetten. Op een manier die bij je past. De 15 minuten marketingacties helpen je daarbij

Delen van successen en dilemma's

Iedere week is er gelegenheid om successen en dilemma's uit te wisselen. De succesverhalen van de deelnemers zijn een mooi voorbeeld over wat je marketing op kan leveren.

Doe je mee? Het is helemaal gratis!

Voor jou, zelfstandig trainer/coach als je...

Het zat bent in je eentje te ploeteren met je marketing

Ja, je doet wel wat aan marketing, maar hap snap. Of in een keer een heleboel en dan weer een tijd niks. Je hebt de hele tijd het gevoel dat je méér moet doen. Ploeter de ploeter.

Op een vriendelijke manier aan marketing wilt doen

Dus op een manier die bij je past. Je hebt misschien al andere marketingcursussen gedaan, maar dat werkte niet voor jou. Je had het idee dat je niet jezelf mocht zijn in marketing.

Zin hebt andere trainers/coaches te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten

Je bent niet alleen in je geploeter! Hoe doen andere trainers, coaches hun marketing? Je kunt leren van hun succesverhalen. En je eigen succesverhal toevoegen.

Niet direct het grote geld hoeft te verdienen, maar beetje bij beetje vooruit wilt

In het Vriendelijke Marketing Netwerk zetten we kleine stappen die soms samen een grote sprong blijken te zijn. Iedere dag, iedere week een beetje aan je marketing. Daarom krijg je 15 minuten marketingacties om te doen. Zodat je niet te snel uitgeput raakt en lekker doorstapt.

Graag inspiratie en ideeën krijgt en geeft

In het Vriendelijke Marketing Netwerk krijg je inspiratie via de drie gratis online cursussen en de wekelijkse 15 minuten marketingacties. Maar het allerbeste werkt het als we elkaar verrijken met inspiratie en ideeën.

Al een tijdje aan het werk bent en dus daadwerkelijk iets te marketen hebt

Om goed aan marketing te doen is het nodig dat je al wat ervaring hebt in je werk: je weet wie je het beste kun bedienen en wat jij het beste aan kunt bieden. Wat je sterke kanten zijn en wat je vooral niet moet doen. Dus ja, je hebt wat ervaring nodig.

Klinkt het je als muziek in de oren? Doe dan mee.