Page content

Individuele coaching

quotes-marketing-placestercoaching kan een enorme versnelling voor je bedrijf betekenen.

Alles alleen doen daarentegen kan frustrerend en tijdrovend zijn.

Hieronder zie je mijn aanbod voor individuele coaching. Om je een snelle en goede start te bezorgen én om je onderneming een nieuwe richting in te laten slaan.

1. Voor de startende zelfstandig professional (ZZP-er)

Je bent voor jezelf begonnen. Hoera en gefeliciteerd.

Je bent hopelijk enthousiast om aan de slag te gaan met je klanten. Maar ja, hoe kom je aan die klanten? Je weet dat je aan marketing moet doen. Mmm, best een groot onontgonnen terrein.

Hoe pak je marketing aan?

Natuurlijk kun je alles zelf uitzoeken. Hoe je je marketing doet, wat voor jou gaat werken, je nieuwe website uitdenken, uitzoeken hoe je je nieuwsbrief bij je lezers kunt krijgen. Waar je die nieuwsbrief over gaat schrijven, hoe je precies aan klanten komt. Ja, je kunt het allemaal zelf doen en uitzoeken.

Probleem is alleen wel dat het veel tijd en energie kost. En het voelt soms al schieten in het donker. Puur geluk als het raak is. Het maakt je onzeker. Zoveel zin heb je helemaal niet in die marketing!

Zou het niet fijn zijn als je niet alles alleen hoeft te zoeken? Naast dat het je veel energie scheelt kan je onderneming heel wat sneller groeien als je een coach hebt die je je op weg helpt. Iemand die weet welke stappen slim zijn om te zetten. Zodat je niet helemaal zelf het wiel hoeft uit te vinden. Iemand die met jou uitzoekt wat bij JOU past.

Hoe ik dat weet?

Ik heb zelf met vallen en opstaan geleerd wat belangrijk is in marketing. Ik heb successen geboekt, maar ook missers gehad. Mijn lessen?

 • Doe wat je echt graag wilt. Zorg dat je een aanbod hebt waar je volledig achter staat. O ja, en die de klant graag wil hebben én voor wil betalen.
 • Kies vervolgens de marketingactiviteiten die bij je passen en voer ze consequent uit.

Mijn naam is Anneke Dekkers. Ik zet me in om zelfstandig professionals te gidsen door het marketinglandschap,AnnekeDekkers2014 zodat ze niet langer hoeven te worstelen om hun marketing op orde te krijgen. Zelfstandig professionals zoals jij.

Als je op zoek bent naar een gedreven professional die je kan helpen

 • te voorkomen dat je lukraak maar wat aan marketing doet,
 • de juiste klanten aan te trekken,
 • je marketing simpel, plezierig en passend te maken

dan ben je hier op de juiste plek. Wil je meer over me weten? Bekijk dan deze pagina.

Wat kan coaching je opleveren?

 • Je weet wat je kunt en waar je voor staat, zodat je anderen kunt raken met je verhaal;
 • je hebt een aanbod waar jij achter staat en die je ideale klant wil, zodat je niet veel kwijt en frustratie kwijt bent aan mooie producten maken waar mensen niet voor willen betalen;
 • je weet hoe je je ideale klant kunt vinden op een manier die bij je past. Je hoeft echt niet te leuren met jezelf;
 • Je weet je mogelijke ideale klant enthousiast te maken voor jouw aanbod;
 • je verkoopt met flair en plezier je aanbod, in plaats van je te hopen dat ze iets van je zullen kopen;
 • je hebt een inspirerend en goed te doen marketingplan. Je hoeft niets te doen waar je niet achter staat;
 • je hebt je online marketing op orde (belangrijkste pagina’s van je website, autoresponder);
 • Je hebt je manier gevonden om contact te houden met je ideale klant. Je weet niet alleen je klant te vinden, maar ook het contact te onderhouden.

Hoe gaan we dat realiseren?

Niet alles tegelijk hoor :).

Het kan op verschillende manieren.waterval

 • jumpstart in combinatie met vervolgsessies.
  We leggen in een hele dag de basis te leggen en invervolgsessies de verschillende onderdelen uit te werken en in te voeren.
 • De diesel
  Regelmatig een coachingsbijeenkomst van minimaal twee uur

Ja, je gaat investeren. Zowel in geld en tijd. Dat wil je ook, omdat je weet dat in je eentje ronddolen je onderneming en jezelf niet veel verder brengt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op:

adekkers@strapa.nl

06 41576176

2. Voor de zelfstandige die een sprong voorwaarts wil maken

startdolfijnJe hebt voldoende klanten en inkomen. Maar het kriebelt. Je wilt liever andere klanten, meer klanten, andere opdrachten.

Dat wil je al een tijdje. Je hebt het gevoel dat je meer te bieden hebt.

Het gevolg is dat je een beetje uitgekeken raakt op wat je doet en ontevreden bent over jezelf. . En je komt er niet aan toe het echt anders te doen. Irritant.

Als je er aan toe bent om echt een sprong voorwaarts te maken, jezelf opnieuw uit te vinden, echt iets nieuws te ondernemen, ik ben er voor je.

Wat kan de coaching opleveren?

 • Je hebt een nieuwe koers uitgezet, keuzes gemaakt over wat je wel en niet wilt; zodat je bevrijd bent van dat knagende gevoel dat je eigenlijk wat anders wilt;
 • je bent geïnspireerd en enthousiast, hebt geen last meer van onhaalbare dromen;
 • je weet welke nieuwe klanten je wilt bedienen en wat voor nieuwe opdrachten je wilt. Niet meer half-half, maar heel conreet;
 • je hebt een nieuw aanbod dat past bij waar jij bent en wat je wilt bieden, je blijft niet meer hangen in mooie ideeën;
 • je trekt andere klanten aan die passen bij wat je te bieden hebt, zonder de twijfel of je ze wel mag lastig vallen met je nieuwe aanbod.

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op:

adekkers@strapa.nl

06 41576176