Page content

Boeken van Anneke Dekkers

Boeken van Anneke Dekkers

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier drie boeken geschreven. Ieder boek kende weer een andere ontstaansgeschiedenis en een eigen schrijfproces.

voorkant trainen op topniveauNeem nu Trainen op Topniveau. Mijn eerste boek. Om het boek te kunnen schrijven ben ik met negen verschillende toptrainers op stap geweest. Wat deden ze precies? Wat maakt hen nu eigenlijk goed? Hoe denken ze? Wat kunnen andere trainers daarvan leren? Welke technieken kan ik uit de verhalen destilleren die we allemaal toe kunnen passen? Hoe kan ik het zo opschrijven dat het voor de lezer te volgen is? Kijk hier voor meer informatie over trainen op topniveau.

 

 

822

Of Gelukkig, ik ben een grijze muis! Provocatief zelfhulpboek voor middelmatige mensen. Als iets me veel plezier heeft opgeleverd, is het wel het schrijven van dit boek. Uit oprechte verontwaardiging (hoezo is ‘gewoon’niet goed. Wat is er mis met middelmatigheid! Schei toch uit met dat gedoe over uniek en authentiek zijn!) heb ik het boek geschreven. Flink wat humor erin gestopt, maar ook goede informatie.
Het boek heeft heel wat stof doen opwaaien. Media vonden het een lekker hapje, lezers voelden zich enorm gesteund (zie je wel, ik hoef niet meer bijzonder te zijn!), maar begrepen soms ook de humor niet.  Ik heb ontroerende mails gekregen van mensen die mij bedankten voor het schrijven van het boek en vertelden over hun persoonlijke worsteling met middelmatigheid.  Lees meer over Gelukkig ik ben een grijze muis.

 

 

voorkantpc

Provocatief coachen. Plaag je klant de goede klant op.

Omdat de toenmalige uitgever Lachen met lef niet meer wilde bijdrukken hebben we een nieuwe uitgever gezocht. THEMA heeft het opnieuw uitgegeven en het boek een nieuwe titel en een nieuw jasje gegeven. De provocatieve inhoud is ongewijzigd.

Je kunt het hier bestellen.